QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena se vrátila z oslavy bez kalhot i kalhotek! Policie případ prověřuje

07.05.2016 7:57

Mladá žena se minulý víkend vrátila domů z oslavy bez kalhot, kalhotek a neměla ani boty. Policisté prověřují, co se jí stalo a hlavně, jestli nebyla obětí trestného činu.

ilustrační foto_QAP foto (5)

Tachovští kriminalisté mají na stole poměrně neobvyklý případ. Prověřují případ ženy, která se z oslavy o minulém víkendu vrátila domů v podstatě polonahá. Není vyloučené, že se stala obětí trestného činu. Policisté teď shání svědky, kteří ženu mohli vidět. Zároveň se pátrá i po oblečení, které měla žena původně na sobě.

K události došlo v noci ze soboty 30. dubna na neděli 1. května v Tachově. "Tachovští kriminalisté hledají občany, kteří by mohli poskytnout informace, díky kterým by kriminalisté mohli zmapovat pohyb 26leté ženy. Ta se vrátila z oslavy do místa svého bydliště v Tachově bez klíčů od bytu a na sobě neměla kalhoty ani spodní kalhotky. Kriminalisté nyní prověřují, zda v tomto případě mohl či nemohl být spáchán trestný čin," říká mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Svědci by tentokrát mohli do případu skutečně vnést světlo a pomoct k rozlousknutí celé záležitosti. Bosá mladá žena se mohla pohybovat jak v Tachově, tak v okolí města. Na sobě měla jen bílou halenku s černými dlouhými rukávy a malým volánkem podél knoflíkové légy z obou stran.

"Policisté hledají i oblečení, bez kterého žena přišla, konkrétně se jedná o modré džíny a dámské spodní kalhotky – bílá tanga s růžovou krajkou. Svědky žádají, aby se jim ozvali na telefonní číslo 974 337 444, 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158. Své poznatky mohou sdělit i na jakékoliv policejní služebně," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT