Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

Žena sražená autobusem na nádraží zemřela! Policie zatím svědky shání marně

21.07.2015 10:49

Ve vyšetřování tragické nehody se změnil střet autobusu s ženou na autobusovém nádraží v Plzni. Těžce zraněná žena nakonec zraněním podlehla. Viděli jste nehodu? Pomozte při vyšetřování!

Nový transporter PČR_foto_QAP (19)

Policie v Plzni od pondělí vyšetřuje tragickou nehodu na Centrálním autobusovém nádraží. Žena, kterou srazil couvající autobus, na následky zranění zemřela. Policie dál ve vyšetřování pokračuje, i když okamžitě žádala svědky o informace, zatím se nikdo neozval.

K nehodě došlo krátce po páté hodině ranní. Na místo vyrazila okamžtitě také záchranka, která ženu převezla v kritickém stavu. I přes všechnu rychlou pomoc a péči lékařů se ženu nakonec nepodařilo zachránit. I po převozu zůstávala v kritickém stavu. Podrobnosti najdete zde.

Policisté následně zveřejnili žádost o pomoc při vyšetřování a sháněli svědky. Ti se ale zatím neozvali. Policie proto znovu žádá všechny, kteří v době nehody mohli cokoliv vidět, aby se ozvali. "Policisté dopravního inspektorátu Městského ředitelství policie Plzeň vyjížděli dnes ráno šetřit dopravní nehodu, při níž byla těžce zraněna 53letá chodkyně. Žena byla v prostoru centrálního autobusového nádraží v Plzni na ulici Husova sražena couvajícím autobusem. Ke kolizi došlo v pět hodin a deset minut. Dopravní policisté žádají svědky této události, aby se přihlásili osobně na jakékoli služebně policie, nebo telefonicky na telelefonním čísle 974 325 256 nebo na tísňovou linku 158 a podali výpověď, která by napomohla objasnění kolize," říká mluvčí policie Hana Štefflová.

Podle informací QAP.CZ byly výsledky dechové zkoušky u řidiče autobusu negativní.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství