Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Farmářské trhy začnou první dubnovou sobotu

16.03.2011 10:22

V sobotu 2. dubna se opět v Plzni ´rozjedou´ oblíbené Farmářské trhy. Poslední týden v březnu pak jejich organizátoři zveřejní kompletní seznam prodejců, už nyní ale slibují, že se může opět těšit na nejkvalitnější uzeniny, čerstvé i zpracované ryby, pečivo, zeleninu, ovoce a další!

IMG_6624

První letošní Farmářské trhy se v Plzni uskuteční v sobotu 2. dubna! Co na nich budete moci koupit se s předstihem dozvíte už poslední týden v březnu.

Pořadatelé - Environmentální informační centrum - ENVIC a hotel Gondola, na jehož nádvoří se trhy konají, zvou na sobotu 2. dubna od 8 hodin všechny, kteří chtějí nakoupit kvalitní potraviny a výrobky přímo od pěstitelů, chovatelů nebo jejich výrobců.

"Právě v tuto chvíli dokončujeme jednání s prodejci. Těšit se můžete stejně jako v loňském roce na ty nejkvalitnější uzeniny, mléčné výrobky, čerstvé i zpracované ryby, pečivo, zeleninu a ovoce, mošty, maso v biokvalitě a mnoho dalšího. Představí se někteří noví prodejci, ale rozhodně s námi zůstávají i ti, které jste si zamilovali," informoval ENVIC s tím, že kompletní seznam prodejců zveřejní poslední týden v březnu.

Organizace farmářských trhů je podle ENVICu především o podpoře tuzemských farmářů, poctivých zpracovatelů produkujících potraviny místního a tuzemského původu. "Touto formou se snažíme zkvalitňovat život v Plzni, oživovat její centrum a zvyšovat kulturu stravování. V neposlední řadě je pro nás podpora místních potravin nástrojem ochrany životního prostředí."

Foto: ENVIC

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT