Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Do Plzně přijede šýcarský vicemistr z Lugana, indiáni jsou s losem spokojení

12.09.2016 18:31

V Helsinkách se losovalo play-off Champions Hockey League, do kterého postoupila i Plzeň. Soupeřem indiánů v prvním kole vyřazovacích bojů budou hráči švýcarského vicemistra z Lugana.

FOTO_ Pavel Němeček (13)

Soupeř Plzně patří mezi tradiční švýcarské kluby a v loňském roce to dotáhl až do finále švýcarské ligy. Sedminásobný šampion nebude rozhodně jednoduchým sokem.

„Čeká nás atraktivní soupeř, který patří mezi nejlepší týmy ve Švýcarsku. Hrál jsem ve Švýcarsku a vždy patřili k nejlepším týmům. Nečeká nás nic snadného,“ říká na adresu soupeře sportovní manažer Tomáš Vlasák.

S losem je spokojený Dominik Kubalík. „Chtěl jsem soupeře ze Švýcarska, abychom nemuseli letět, což se povedlo. Švýcaři se v posledních letech hodně zvedli v mezinárodním hokeji na reprezentační úrovni a podobné to bude i u klubů,“ říká Dominik Kubalík.

V play-off už se bude hrát systémem doma a venku. Oproti fotbalové Lize mistrů však nemají góly na ledě soupeře vyšší váhu. „Každý zápas a každý gól je důležitý, i když ne tolik jako ve fotbale. Pojedeme tam uhrát co nejlepší výsledek a nejlépe vyhrát, abychom měli dobrou pozici do domácí odvety a před domácím publikem vybojovali postup,“ uvedl Kubalík.

Indiáni z důvodu obsazené haly budou začínat první kolo play-off na ledě svého soupeře 4. října, na domácím ledě sehrají odvetu o týden později, v úterý 11. října.

foto: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství