Bude plzeňská vánoční tramvaj tou nejhezčí? Podpořit ji můžete i vy

18.12.2023 13:29

Plzeňská vánoční tramvaj opět soutěží v anketě dopravního magazínu MHD86.cz. Podpořte plzeňskou "Vánočku" i vy.

vánoční tramvaj 2023_PMDP

Vánoční tramvaj v Plzni byla letos poprvé k vidění v neděli 3. prosince, bohužel o týden později měla v ranních hodinách nehodu a byla tak poškozena, že nebylo v silách PMDP ji do Vánoc opravit. Psali jsme ZDE.

Vše se ale k dobrému obrátilo a nová plzeňská vánoční tramvaj vyjela do ulic v pátek 15. prosince. Radost Plzeňanů dlouho netrvala, v sobotu 16. prosince dopoledne už se s ní cestující bohužel nesvezli, tramvaj měla poruchu. Plzeňské městské dopravní podniky ale udělaly další vánoční zázrak a tramvaj se podařilo rychlostí blesku opravit. Psali jsme ZDE.

Přes všechny trampoty nyní oblíbená tramvaj brázdí plzeňské ulice a dělá radost malým i velkým. Podpořit ji můžete v anketě dopravního magazínu MHD86.cz, ve které soutěží o titul té nejhezčí vánoční tramvaje. V loňském roce plzeňská "Vánočka" obhájila stříbrnou pozici. Získá letos zlato?

„Stejně jako každý rok, i letos soutěžíme v anketě o nejhezčí vánoční tramvaj. Podpořte tu naší plzeňskou, letos vlastně dokonce dvě,“ informovalo PMDP o účasti v tradiční anketě.

Dopravní magazín MHD86.cz vyhlásil již 7. ročník ankety o nejhezčí “Vánoční tramvaj”. V letošní anketě se účastní 28 měst.

„V některých městech mají vyzdobené tramvaje poprvé, jinde se naopak jedná už o každoroční tradici. Do ankety tramvaje nominovali čtenáři a zároveň byly osloveny dopravní podniky s možností zaslat vlastní fotografie do ankety,“ uvádí magazín MHD86.cz.

Hlasovat můžete ZDE.

Foto PMDP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT