QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Bavorský Bayern Park nabízí vzrušující zábavu!

18.07.2023 11:07

Bayern Park nabízí na rozloze 400 tis. m2 zábavné a vzrušující atrakce, zábavu i na vodě, horské dráhy, zvířata, show a mnoho dalšího. S vaší rodinou můžete strávit v Bayern Parku vzrušující den. Všechny atrakce jsou v ceně vstupenky!

bp_freischuetz_002
bayern-park freischuetzbp_freischuetz_001bp_freischuetz_002bayern-park-wildwasserbahn-001Burg Fellbachbayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_03bayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_04bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_02bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_01bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_03

Pro čtenáře QAPu jsme připravili soutěž o vstupenky do Bayern Parku zdarma! Výherce vyhlásíme v neděli 30. července.

Zábavní park v Bavorsku láká i návštěvníky z Čech. Jaký je? Stojí za návštěvu? Otestovali jsme pro vás a musíme uznat, že za výlet rozhodně stojí! Bayern Park najdete u bavorského Dingolfingu.

Když slyšíte zábavní park plný atrakcí s obrovskou horskou dráhou, představíte si velkou Matějskou, kde vám může prasknout nejen peněženka, ale i bubínky? Omyl! Při návštěvě Bayern Parku v Bavorsku budete opravdu mile překvapeni. Po zaplacení vstupného žádné další tahání peněz z peněženek, žádný hluk a žádný nápor na nervy! Do bavorského Bayern Parku můžete prostě vyrazit na celodenní rodinný výlet, na který budete opravdu dlouho vzpomínat. Ne nadarmo má toto zábavní centrum v názvu park.

Bayern Park je opravdu vystavěn v zeleni. Na obrovské ploše (cca 56 fotbalových hřišť) najdete desítky atrakcí, součástí je i lesní zoo a jezero, kde se můžete v klidu svézt parníkem kolem pohádkového zámku. U toho můžete hned zkusit další projížďku po kanálu zámeckého parku. Příjemným zpestřením je i průjezd zámeckou jeskyní.

Atrakce v ceně vstupného...

U vchodu zaplatíte celodenní vstupné - letos 34.50 EURO pro dospělého a 29.50 pro dítě od 100 do 140 cm a pak u můžete na dlouhou dobu peněženku schovat. Všechny atrakce jsou totiž v ceně!

Vyřádí se malé děti i dospělí...

Výhodou Bayern Parku je určitě široká škála atrakcí. Tady se nebude nudit ani dvouleté dítě, ani šedesátiletý chlapík. Každý si vybere atrakci vhodnou právě pro sebe. Malé děti do metru sice nemohou na všechny atrakce, ale je tu doopravdy velmi mnoho atrakcí, aby se i nejmenší děti parádně zabavily. U každé atrakce najdete označení s metrem, kdo sem smí a kdo ne. Obrázky značící například doprovod rodičů pozná opravdu každý.

Lesní zoo, sokolnická show a letošní novinka rodinná horská dráha...

Součástí Bayern Parku je lesní zoo, kde najdete kozy, kamzíky, kamerunské ovce apod. Dokonce je tu výběh i s opičkami makak. Bayern park nabízí i sokolnickou show v aréně. Pro rok 2023 vystavěl novou rodinnou horskou dráhu.

Atrakce...

V Bayern parku najdete desítky atrakcí. Tou největší je bezesporu Freischütz tzv. "Čarostřelec - tedy extrémní horská dráha. Pro milovníky adrenalinu úžasný zážitek - za 2,3 sekund z 0 na 80 km/h, čtyři inverze a třikrát hlavou dolů. Prostě 40 sekund čistého adrenalinu na 483 metrech. Pro milovníky adrenalinu nabízí park i volný pád z výšky 109 metrů. V parku je i spousta dalších horských drah od nejmenších po ty větší. Najdete tu i skákací hrady, obrovský kolotoč, skluzavky, různé vláčky, labutě atd.

Najíte se pohodlně v parku...

O jídlo si starost nedělejte. Je tu několik restaurací s venkovním posezením, kde se pohodlně najíte. Ceny za jídlo jsou přijatelní. K mání jsou tu samozřejmě i nanuky a další pamlsky pro děti.

Otevírací doba...

Park se otevírá na sezónu, od dubna do října

Kudy do Bayernu Parku...

Od Železné Rudy:
Po dálnici E53 směr Deggendorf, po A92 směr München k exitu Dingolfing Ost – směr Bayern-Park, Reisbach
Ze Strážného:
Po B12 směr Freyung, Hutthurm, odtud po PA 93 směr Aicha vorm Wald, po dálnici A3, E56 směr Deggendorf, po A92 směr München k exitu Dingolfing Ost – směr Bayern-Park, Reisbach

SDÍLEJTE ČLÁNEK
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT