Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

V kraji odstartují další výluky na železnici

10.05.2015 8:32

V Plzeňském kraji se musí cestující vlaky připravit od pondělí 11. května na další výluky na železnici. Tentokrát se dotknou vlaků na jižním Plzeňsku a Tachovsku.

RegioShark1

Cestující vlaky se musí od pondělí 11. května připravit na další dvě výluky na železničních tratích v Plzeňském kraji. Místo vlaků bude autobusová doprava nasazená v úseku Nýřany - Stod a také mezi Planou u Mariánských Lázní a Tachovem. Výluky potrvají v pracovních dnech příštího týdne.

Výluka odstartuje v pondělí 11. května na trati Plzeň - Domažlice, konkrétně v úseku Nýřany - Stod. "Výluka potrvá do pátku 15. května vždy v době od 8 do 14 hodin. Za 8 osobních vlaků pojede mezi Nýřany - Stodem náhradní autobusová doprava. Tři mezinárodní spoje do a z Mnichova pojedou po odklonové trase přes Klatovy," popisuej mluvčí Českých drah Radka Pistoriusová.

Od pondělí začne Správa železniční a dopravní cesty pracovat také na trati Planá u Mariánských Lázní - Domažlice v úseku Planá u Mariánských Lázní - Tachov. "Denní výluky budou až  do čtvrtka 14. května v době od 06:35 do 18:20,  v pátek 15. května bude výluka v době od 6:35 do 14:30. Po dobu konání výluky za všechny vlaky ve vyloučeném úseku pojede náhradní autobusová doprava," dodává mluvčí drah.

Informace jsou k dispozici ve všech dotčených stanicích a zastávkách, na webu Českých drah www.cd.cz/omezeniprovozu a u operátorů Kontaktního centra ČD: 840 112 113.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT