QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ve Kdyni vyšetřují policisté smrt seniorky, zabil ji syn?

12.02.2011 18:22

Od sobotního rána vyšetřují na Domažlicku ve Kdyni smrt seniroky, která byla ve svém bytě nalezena bez známek života, ale se stopami násilné smrti. V souvislosti s tím se vyšetřuje její syn, který byl nalezen zraněný. Souvisí spolu oba případy?

Kriminalisté ve Kdyni na Domažlicku od sobotního rána vyšetřují násilnou smrt 80leté seniorky, která byla mrtvá nalezena ve svém bytě. Jinde ve Kdyni byl nalezen zraněný její syn. Souvisí spolu oba případy?

"Ve svém bytě byla bez známek života nalezena 80letá žena, na jejímž těle byly patrné stopy násilné smrti," řekla QAPu mluvčí policistů Martina Korandová. "V souvislosti s tímto případem se vyšetřuje také 57letý muž, který byl nalezen zraněný v objektu ve Kdyni. Muž je s mrtvou seniorkou v příbuzenském vztahu," dodala mluvčí.

Sedmapadesátiletý muž byl zraněný a musel být transportován do nemocnice, kde zůstal v péči lékařů. Kriminalisté ho, vzhledem k příbuzenskému vztahu se seniorkou, vyšetřují. Taktéž jsou kriminalisté na místě nálezu mrtvé ženy a prošetřují okolnosti, které by dokázaly souvislot, že muž zavraždil nalezenou seniorku. "Zatím nejsou jasné přímé souvislosti, co a proč se v bytě stalo. Vše je předmětem dalšího vyšetřování," upřesnila Korandová.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT