Česko Slovensko má talent! V Plzni proběhl casting

06.06.2010 15:44

Soutěž Česko Slovensko má talent měla casting v Plzni! Svůj talent do plzeňského hotelu Central přijely ukázat stovky lidí. Tanečníci, zpěváci, dokonce i čtyřletý bagrista nebo travestita Chichi Tornado. Slavní porotci Lucie Bílá a Jan Kraus nedorazili. Přinášíme fotoreportáž.

Česko Slovensko má talent - casting probíhal v hotelu Central v neděli 6. června
Áda a Sára - duo Point z Blovic a maminka VeronikaAdéla z Mariánských lázní 11 letAleš z Nového Sedla zpíval Karla Gotta Lady Karneval Barbora Poulová přijela ještě s dvěma kamarádkami z Ústí nad Labem. Vystupují jako skupina ABM. Třináctiletá Barbora ze Sadské u Nymburka čeká na svou šanci. Porotcům zazpívá Jedna z členek chomutovské taneční skupiny Beethoven. Devatenáctiletá Nela přijela z Chebu, čeká na své číslo a pak předvede tanec. Bude tancovat na Shakiru Travestita Chi chi Tornado přijel až z Kladna. Ještě na chodníku předvedl před kamerou krátké vystoupení Tiny Turner. Jeden ze členů skupiny Street Runners AG Člen skupiny Stret Runners AG předvádí pro QAP před Centralem co umí Street Runners AG Česko Slovensko má talent - casting proběhl v Plzni v neděli 6. června Soutěžící čekají ve frontě na svou šanci Fronta před hotelem Central, kde probíhal casting na soutěž Česko Slovensko má talent Jakub s Vendy a Lubošem tancují breakdance Jedenáctiletá Áda z Blovic začala stepovat v první třídě. S kamarádkou Sárou předvede tanec a step Áda a Sára z Blovic křičí do kamery "My jsme duo Point" Česko Slovensko má talent - casting probíhal v hotelu Central v neděli 6. června Česko Slovensko má talent - probíhá registrace, personál přiděluje soutěžícím čísla Štěstí v castingu zkusila i taneční skupina TWIN z Plzně Jeden z členů plzeňské taneční skupiny TWIN Česko Slovensko má talent - hlavně netradičně vypadající účastníci lákaly televizní kamery  Česko Slovensko má talent - poslední protahnutí před vystoupením členky skupiny ABM z Ústí nad Labem Česko Slovensko má talent - Casting probíhal v Plzni v Centralu v neděli 6. června Televizní kamery byly všude Klapka a malé tanečnice ze skupiny Beethoven mohou jít na to Skupina Beethoven tančila přímo na náměstí, dovnitř se nevešla Skupina Beethoven. Juniorky předváděly tanec přímo na náměstí Partička kámošů z Hluboké v jižních Čechách si krátí chvíle před odjezdem domů u pivka. Zleva David, který předváděl free style fotbal. Podpořit ho přijeli kamarádi Jirka, Venca a David Jakub Škubal bude předvádět breakdance Jedna z členek Beethoven DC Exe ChomutovJirka z Chomutova čeká na svou šanci Kubík s rodiči přijel z Českých Budějovic Čtyřletý bagrista Kubík z Budějovic ovládá prý všechny bagryLáďa z Plzně bude zpívat. Už byl také na X Factoru. Láďa z Plzně, Dominik a Aleš z Nového sedla u SokolovaMartin Motl z Kladna je na návštěvě u babičky v Plzni. Čeká na svou šanci, bude tancovat Milan Ježek z PříbramiOsmiletá Lucie Hofmanová z Prahy Roman Rys z Plzně předvádí redaktorce QAPu, jak bude beatovat. Beat boxu se věnuje už 3 roky  Česko Slovensko má talent - tanečnice z Chomutova Česko Slovensko má talent - casting proběhl 6. června v Plzni Taneční skupina Angels dance přijela z PrahyVedoucí skupiny Beethoven Eva Vlková vlevo Kateřina Ženíšková a Dagmar Vonášková ze skupiny TwinKluci přijeli z Nepomuka a jmenují se Joystick (vlevo vedoucí skupiny Michal, vpravo Patrik Dáňa a Zdeněk Větrovec )

Casting talentové show televize Prima s názvem Česko Slovensko má talent proběhl v neděli 6. června v Plzni v hotelu Central.  "Zájem je skutečně obrovský. Na plzeňské náměstí se dostavily stovky lidí, kteří chtěli předvést svůj talent," řekla QAPu tisková mluvčí televize Prima Jana Kocová.

Ze Stříbra přijela celá parta mladých kluků, Míra Hlava, Richard Beneš, Vojta Kubias, Lukáš Dostál, Karel Holub a také devítiletý  Erik Sitaj. "My jsme skupina Street Runners AG a budeme předvádět free running, parkour apod..," říká Richard Beneš. "Už se tomu věnujeme 8 let, je nás kolem devíti, ale sem nás přijelo jenom šest. Ještě vedeme malé děti," vysvětluje Ríša. Skupina Street Runners AG (AG jako Stříbro) by chtěla soutěž využít tak jako všichni ke zviditelnění."Jsme tu kvůli tomu, abychom se dostali trochu dál." shoduje se sympatiká partička, kterou čeká vystoupení také v Německu. Pozvaní jsou do německého městečka, které má družbu se Stířbrem.

Beat Box, tanec i zpěv...

Hlavně pro dobrý pocity si přišel student Roman Rys, který předvede beat box. "Už se beat boxu věnuju tři roky, vystupuju tady pro plzeňskou Stanici mladých techniků," říká Plzeňák Roman.

Jakub Škubal přijel i s parťáky Vendy a Lubošem "Doufám, že postoupíme," řekl Jakub, který tancuje v breakdancové skupině. "Už občas vystupujeme na nějakých akcích," svěřuje se Kuba.

Dvojice mladých kluků čekajících ve frontě před Centralem chce okouzlit svým zpěvem. Láďa z Plzně má zpěv jako koníček "Já už jsem byl i na X Factoru, mě baví ta atmosféra castingů," usmívá se Láďa. Z Nového Sedla u Sokolova přijel Aleš a Dominik. "Já budu zpívat Lady Karneval od Karla Gotta, chtěl bych uspět,"říká Aleš. "A já budu beatovat, na beat budu tancovat a do toho rýmovat, prostě všechno," chrlí na nás devatenáctiletý Dominik

Dvě jedenáctileté kamarádky, stepařky Áda a Sára, přijely z Blovic. Když je ve frontě natáčí kamery soutěže září jim oči štěstím a do kamery křičí "Jsme duo Point"!!! "Budeme tancovat a stepovat," řekla QAPu Áda, která prý od dvou let tancuje. "Stepu se věnuje tak od první třídy," upřesňuje její maminka Veronika, která dělá holkám na casting doprovod.

Z jižního Plzeňska přijela i čtveřice kluků, skupina Joystick. "My budeme všichni dohromady dělat breakdance," říká Zdeněk Větrovec z Nepomuka."Můj táta to četl v novinách jeho to byl nápad, ale já jsem to rozhodl. Vzal jsem kluky sem na casing" hlásí se o slovo vedoucí skupiny, sympaťák Michal Bláha a dodává "Doufám, že se nám podaří postoupit."

Na castingu byl i čtyřletý bagrista

Jeden z nejmladších účastníků plzeňského castingu je čtyřletý Kubík z českých Budějovic. "Já budu bagrovat," říká Kubík a my nevěříme vlastním uším. "Vážně, to je malý bagrista, ale my máme s sebou jenom cédečko," vysvětluje Kubíkova maminka Radka Perníkářová a líčí nám, jak Kubík řídí bagr. "Umí ovládat všechny bagry, které jsou v Čecháh. Co se naučil sedět, tak sedí v bagru," dodává Radka. Malý Kubík vstupuje do hovoru "A taky řídím Doosan, to je obří bagr, má velký drapák" říká suverénně čtyřletý klučina jméno bagru, který já vůbec neznám. Na otázku, zda tatínek řídí bagr Kubík odovídá: "Tatínek řídí bagr a já taky, umím normálně popojet."

Slavní porotci na casting nepřijeli

Soutěžící na castingu čekali porotce Lucku Bílou a Jana Krause. Ti ale v Plzni k vidění nebyli. Na dobré náladě soutěžících se nepřítomnost slavných porotců nepodepsala.

Své umění předváděli soutěžící před různými porotami "Je tam víc místností, kde vystupujete. Já měl tři portoce, takové mlaďochy, neznám z nich nikoho," řekl QAPU Jirka z Chomutova. To samé nám potvrdil také David z Hluboké v jižních Čechách. "Já měl v porotě 4 lidi, ani jednoho z porotců jsem v životě neviděl," říká David, který předváděl s fotbalovým míčem freestyle fotbal.

To holky ze skupiny Twin narazily alespoň na hezkého choreografa. "Bylo to tam hodně zajímavé, byl tam úžasný jeden choreograf, ten byl fakt i hezkej," směje se Kateřina Ženíšková. "Akorát hudba nám šla potichu, to nás zaskočilo," dodává tanečnice. "Ale bylo to rychlý a dobrý," potvrzuje její kolegyně Dagmar

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT