QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Srážka kamionu s osobním autem zkomplikovala provoz u Sulkova

11.04.2017 13:11     11.04.2017 14:01

Policie, hasiči, ale i záchranka museli vyjíždět v úterý k nehodě kamionu a osobního auta u sjezdu z dálnice u Sulkova u Plzně. V péči zdravotníků skončil mladý řidič.

1

Nehoda se odehrála kolem poledne u sjezdu z dálnice D5 směrem na Plzeň u Sulkova. Na místo vyjely všechny složky IZS. V nemocnici nakonec skončil 25letý mladík, naštěstí jeho zranění neměla být vážná.

"Z prvotních výsledků vyšetřování vyplývá, že řidič nákladního vozidla sjížděl z dálnice, kde chtěl pokračovat po hlavním tahu I/26 směrem na Plzeň. Podle všeho ale přehlédl osobní vozidlo Citroen Saxo, které přijíždělo zleva po silnici první třídy. Následně došlo ke střetu," popsala průběh nehody mluvčí policie Martina Korandová.

Zranění utrpěl 25letý řidič osobního auta a skončil v péči záchranky, která ho převezla do nemocnice. I tak se podařilo provést dechové zkoušky u obou řidičů. Jejich výsledky byly negativní.

V průběhu odstraňování následků a vyšetřování nehody sice nemusela být komunikace uzavřená, řidiči ale museli počítat s poměrně značnými problémy.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT