Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Vrulník dvakrát v akci! Opilý muž se zřítil ze střechy ve Starém Plzenci!

05.05.2016 15:18

Vrtulník LZS zasahoval ve čtvrtek odpoledne hned na dvou místech regionu kvůli vážným úrazům. Zasahovat museli záchranáři i ve firmě Borgers, kde mladého muže zranil lis.

plzeneske letecke dny (46)

Záchranné složky IZS zaměstnaly během čtvrtečního odpoledne hned dva vážné úrazy. V jednom případě museli záchranáři zasahovat v areálu firmy Borgers v Rokycanech. Lis tam poranil nohy mladému zaměstnanci. Ve Starém Plzenci se pro změnu zranil muž při opravě střechy.

K vážnému úrazu došlo ve firmě v Rokycanech po poledni. "Událost nám byla oznámená ve 12:13. 35letý muž při manipulaci s pracovním strojem utrpěl úraz. U muže byla provedená dechová zkouška, která byla negativní," řekla k události mluvčí policie Hana Kroftová.

Podle všeho muži lis na koberce stlačil nohy. Naštěstí ale nedošlo k devastujícímu úrazu. "Se středně těžkým poraněním dolních končetin jsme muže transportovali letecky do nemocnice v Plzni," řekla mluvčí záchranky Lenka Ptáčková. Na místo vyjeli také hasiči, kteří nakonec ale muže ze stroje vyrpošťovat nemuseli.

Ve Starém Plzenci se zřítil ze střechy domu opilý muž...

Vrtulník záchranky musel vzlétnout i kvůli dalšímu úrazu. Tentokrát došlo ve Starém Plzenci k pádu muže ze střechy domu. "Došlo k pádu muže z výšky zhruba dvou metrů. Dechová zkouška u muže prokázala víc jak 2 promile alkoholu," potvrdila mluvčí policie Martina Korandová.

Zranění muže naštěstí nakonec nebyla tak vážná, aby byl transportovaný vrtulníkem. "Muže jsme přepravili pozemní cestou s úrazem dolní končetiny," doplnila k zásahu mluvčí záchranky.

FOTO: ilustračmí

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství