Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ke Dni otců vymyslel Pilsner Urquell retro láhev v dárkovém balení

09.06.2011 9:10

Ke Dni otců můžete darovat pivo Pilsner Urquell v retro láhvi. Dárkové balení v limitované edici 34 tisíc kusů připravil pro milovníky piva Plzeňský Prazdroj!

Pilsner Urquel retro

V litrové retro láhvi bude k dostání pivo Pilsner Urquell. Dárkové balení přímo vybízí, aby jste jím potěšili oslavence při Dni otců!

Plzeňský Prazdroj vydává u příležitosti červnového Dne otců limitovanou edici 34 tisíc litrových retro clahví klasiky mezi českými ležáky značky Pilsner Urquell. Zájemci tak mohou zakoupit sběratelsky hodnotnou láhev v dárkovém balení jako poděkování svým otcům.

Limitovaná série jednolitrových lahví světlého ležáku Pilsner Urquell svým designem odkazuje k první polovině 20. století. Lahev označená pečetí a etiketou inspirovanou rokem 1931 je uzavřena tradičním uzávěrem a bude samostatně zabalena ve speciální dárkové krabičce s nápisem Den otců. "Retro styl limitované edice je plně v souladu s tradicí značky Pilsner Urquell a především odpovídá myšlence Dne otců – podtrhuje vzpomínku na to, co pro nás naši otcové v minulosti udělali a za co jim můžeme drobným dárkem poděkovat," uvedl Karel Kraus, senior brand manažer značky Pilsner Urquell.

Na 30 tisíc retro lahví z limitované edice poputuje do hypermarketů Globus, Albert, Interspar a Tesco, kde si je mohou zájemci zakoupit již v těchto dnech, přičemž doporučená cena je 109,90 korun. Další čtyři tisíce kusů je určeno pro spotřebitelskou soutěž cílenou na návštěvníky vybraných hospod a restaurací, která vyvrcholí právě na tento svátek, jenž letos připadne na 19. června.

"Podobná retro láhev Pilsner Urquell slavila velký úspěch na předvánočním trhu. I současná edice ke Dni otců je unikátní sběratelskou příležitostí, které osloví nejen milovníky piva Pilsner Urquell, ale také ty, kteří sbírají předměty s pivní tématikou," dodal mluví pivovaru Jiří Mareček.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT