Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Oblíbené Slavnosti jablek v sadech Nebílovy letos nebudou!

25.09.2020 18:58

Každý podzim je už několik let spjatý se slavnostmi jablek v Nebílovech. Letos je pořadatelé kvůli nepříznivé epidemiologické situaci zrušili. Pro jablka, mošt i sušené ovoce si ovšem můžete přijet.

DSC_0615

Na akci se sjíždí milovníci ovoce a ovocných pochoutek, ale také obdivovatelé tradičních řemesel nebo retro traktorů. Letos bohužel oslavy úrody v sadech není možné, kvůli šíření koronaviru, uskutečnit. "Ač jsme se do poslední chvíle snažili udělat maximum pro naši tradiční krásnou akci, musíme bohužel oznámit zrušení akce dne 27.09.2020 v Nebílovech," informují pořadatelé.

Jablek se v sadech urodilo dost a jeho majitelé vyzývají přátele slavností jablek, aby za nimi do Nebílov přijeli a zakoupili si nejen jablka, ale také mošt a nebo sušené ovoce. "Budeme rádi, pokud přijedete za námi do sadů pro čerstvé ovoce. Úroda je bohatá, jablek máme dost," dodávají.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT