QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Oslavy 28. října v Plzni ve velkém stylu! Chybět nebude průvod světel a bohatý program

04.10.2014 12:15

Speciální vstupné 28 korun nebo úplně zadarmo nabídnou řady turistických cílů v Plzni během oslav vzniku republiky. Chystá se i průvod světel, ohňostroj a bohatý program. Čtěte podrobnosti!
 

DSC04938

Oslavy vzniku republiky budou 28. října v Plzni opět velkolepé. Řada turistických cílů v západočeské metropoli se otevře ve speciálním režimu, vstupné budou za symbolických 28 korun nebo zdarma. V Plzni bude jezdit historický trolejbus, chystá se sportovní odpoledne ve Štruncových sadech a řada dalších akcí.

V Plzni se mimořádné oslavy vzniku epubliky odehrají už podeváté a opět proběhnou ve znameních velkých akcí. Mimořádně budou probíhat speciální komenotvané prohlídky. Zájemci se tak budou moct podívat do jindy nepřístupných prostor Doosan areny nebo do atletického stadionu ve Skvrňanech. Poprvé se otevře také opravený další Loosův interiér v Bendově ulici a vodárna v Doudlevcích.

Zlevněná vstupné do ZOO i Techmanie! Na řadu lákavých míst se návštěvníci dostanou za 28 korun...

Celá řada turistických cílů v Plzni nabídne zlevněné vstupné za symbolických 28 krun. Mimo jiné ZOO a Dinopark, ale také Techmanie nebo Plzeňské historické podzemí. Úplně zadarmo se pak zájemci dostanou třeba do Galerie města Plzně nebo na prohlídky ČEZ arény v Doudlevcích. Zdarma bude cestující vozit také historický trolejbus a stejně tak bude vstup grátis i na sportovně - kulturní odpoledne, které bude probíhat v Relax Parku ve Štruncových sadech.

Závěr oslav obstará průvod světel, který projde Klatovskou třídou, do sadů a přes Františkánskou ulici až na náměstí Republiky. Průvod vyjde v 18:30 a v jeho cíli, na náměstí bude od 19 hodin přichystaný slavnostní ohňostroj.

Podrobný program Oslav 28. října najdete zde.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT