Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Zdrogovaný muž v obchodním domě na Lochotíně upadl do šoku - FOTO

07.03.2018 10:23

Strážníci i záchranáři museli zasahovat v obchodním domě v Plzni na Lochotíně u muže, na kterého upozornili svědci. Podle všeho byl pod vlivem drog...

217355_2

Původně vyjížděla hlídka strážníků do obchodního domu kvůli opilému muži. Nakonec se ovšem banální případ, kterých řeší strážníci i několik za den, změnil v boj o život.

"Podle oznámení přijatého na lince 156 měl být na místě zřejmě opilý muž. Na lavičce tu strážníci našli muže, který jevil známky vlivu omamných a psychotropních látek, vůbec s nimi nekomunikoval," říká mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

V průběhu řešení záležitosti došlo ovšem k dramatickému obratu. "Při zjišťování, zda nemá nějaké poranění, se zničehonic sesunul na bok a jevil známky šokového stavu. Do příjezdu zdravotnické záchranné služby strážníci monitorovali jeho základní životní funkce. Lékař na místě rozhodl o mužově převozu do zdravotnického zařízení," dodává mluvčí strážníků.

Za poslední dny jde přitom v Plzni o další případ, kdy musely složky IZS zasahovat v obchodním domě kvůli narkomanovi. O víkendu byl konec ovšem tragický. Muž v obchodním domě v Lochotínské ulici zemřel, více zde.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte