Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Deštivé dny s Richardem Krajčem a Davidem Švehlíkem v Plzni!

28.04.2019 12:21

Thálií ověnčená hra "Deštivé dny" v hlavních rolích s Richardem Krajčem a Davidem Švehlíkem míří na Novou scénu v Plzni. V prodeji zbývají poslední vstupenky...

Divadlo J. K. Tyla v Plzni přivítá na svých "prknech" další hostující představení. Tentokrát jde o opravdu hvězdnou inscenaci divadla Ungelt, o kterou je zájem po celé republice i pár let od jejího prvního uvedení.

Richard Krajčo a David Švehlík jako drsní chlapíci Denny a Joey se představí na Nové scéně ve vystoupení divadla Ungelt 13. června. Zájem o inscenaci byl podle očekávání velký. V prodeji zbývají poslední vstupenky. K mání jsou také online.

Americké drama je hrou o přátelství a zároveň kriminálním příběhem. Drsní chlapíci Denny a Joey jsou přáteli od dětství, které oba strávili na chicagském předměstí. Dnes jsou parťáky u chicagské policie. Ve světové premiéře této hry ztvárnily mladé policisty filmové hvězdy Daniel Craig a Hugh Jackman.

Richard Krajčo za roli Dennyho získal cenu Thálie 2012 a David Švehlík se umístil v širší nominaci.

FOTO: ilustrační, DJKT

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství