Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Sezóna na Špičáku jde do finiše! Chystá se jízda přes velkou louži

06.03.2018 7:59

Sněhové podmínky na Špičáku jsou stále parádní, i tak se ale sezóna blíží do finále. Důkazem toho je i tradiční "vrcholná" akce sezóny, a sice tradiční jízda přes velkou louži.

IMG_1403

Recesistická akce, která je už roky vrcholem sezóny v areálu na šumavském Špičáku, je za dveřmi. Všichni zdatní a odvážní borci se budou snažit zdolat "bazén" pod sjezdovkou už v tomto týdnu. Konkrétně v sobotu 10. března.

Jako obvykle bude u nástupu na lanovku v areálu Špičák připravený bazén o délce zhruba 20 metrů hluboký skoro 1 a půl metru. "Tento bazén je zapotřebí překonat na lyžích, snowboardu, skibobu, skútru, surfu a vlastně na čemkoliv nemotorovém. Do dalšího kola postupují jen ti borci, kteří přejedou vodní plochu celou až na pevnou zem. S každou jízdou se zkracuje délka nájezdu, z čehož je jasné, že pouze vítěz může vyjít z této akce suchý," lákají odvážlivce organizátoři.

Chybět nebude ani občerstvení v kiosku U Sekyrek, hudební doprovod a hodně kvalitní ceny pro vítěze. Podmínkou účasti je minimální věk 15 let. Start je naplánovaný na 15:30, přihlášky se budou přijímat od 14 hodin a startovné se neplatí. 

Reportáž z loňského ročníku najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství