Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Parkovací dům u Nového divadla bude několik dnů mimo provoz

13.06.2017 7:01

Řidiči, kteří si oblíbili parkování v parkovacím domě u Nového divadla v Plzni, si musí na nějakou dobu hledat náhradní řešení. V příštích dnech dojde na opravy a tedy i uzavírku.

Parkovací dům Nového divadla_QAP_foto (18)

Uzavírka podzemní části parkovacího areálu u Nového divadla v Plzni startuje od úterý 13. června. Mimořádné omezení bude trvat až do čtvrtka 15. června.

V průběhu nadcházejících dnů bude v parkovacím domě probíhat oprava izolací. "Držitelé předplatného mají možnost náhradního parkování na povrchové části park. domu Nové divadlo nebo v parkovacím domě Rychtářka," informoval Parking Plzeň.

V pátek už by měl být i podzemní areál opět k dispozici. Parkovací dům u Nového divadla vyrostl v těsné blízkosti kulturního stánku právě zejména pro potřeby jeho návštěvníků. Ve velkém ho ale využívají i firmy z okolí. Areál se otevřel na podzim roku 2014. Podrobnosti najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT