Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

V Plzni odstartuje Martinský trh! Dorazí i svatý Martin na bílém koni

29.10.2018 17:36

Sezóna trhů na náměstí Republiky v Plzni jde do svého vrcholu. Už v tomto týdnu odstartuje Martinský trh, který patří k těm nejnavštěvovanějším z celého roku.

DSC04629

Náměstí Republiky v Plzni už v tomto týdnu opět obsadí stánky. Tentokrát je na řadě Martinský trh. Tedy jeden z vrcholných trhů sezóny. Tradičně láká davy návštěvníků. Ani letos nebudou chybět svatomartinská vína a svatý Martin s družinou.

Trhy odstartují 3. listopadu a potrvají až do 11. listopadu. "Můžete se těšit na stánky s dobrotami, které na žádném správném trhu nesmí chybět. Dejte si trdelník, podívejte se na ukázku z nějakého lidového řemesla, popovídejte si s přáteli. Lidová řemesla zastoupí kovář, řezbář, výrobce proutěných košíků nebo svíček či keramiky," lákají organizátoři.

Také v letošním roce dorazí svatý Martin na bílém koni s družinou. Jako každoročně bude trhy objíždět 11. listopadu, tedy druhou listopadovou neděli od 11 do 16 hodin.  

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství