Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Na akci Vánoce s Viktorkou nadělí plzeňský fotbalový klub fanouškům novou vánoční hymnu

05.12.2023 15:25     06.12.2023 10:10

Vánoce s Viktorkou nebudou chybět ani v letošním roce. Tentokrát však v novém formátu, na novém místě. Na fanoušky čeká velké překvapení! Přinášíme informace.

2023.09.21-20.52.26-719w

Blížící se adventní čas je v Plzni již několik let pevně spojený se setkáním příznivců fotbalového klubu FC Viktoria Plzeň. Připraven je nabitý program pro malé i velké fanoušky. Večerem provede moderátor Jiří Pelnář, který si k sobě postupně bude zvát hráče, trenéry i další vzácné hosty.

Oblíbená fanouškovská akce Vánoce s Viktorkou se bude konat v pátek 8. prosince od 17:30 a tentokrát to bude na vánočních trzích na náměstí Republiky v Plzni.

Na co se můžete těšit? „Na hlavním pódiu chystáme devadesáti minutový program plný soutěží, zábavy, koled, rozhovorů za účasti trenérů i hráčů, chybět nebude ani velká autogramiáda a stánek Viktoria shopu,“ uvedl mluvčí Viktorky.

A navíc pro fanoušky máme jedno opravdu velké překvapení! Ti, kteří na akci dorazí, uslyší premiéru zbrusu nové vánoční hymny FC Viktoria Plzeň! A tady potřebujeme pomoc všech fanoušků," říká Václav Hanzlík. „Určitě si vezměte viktoriánské šály, abychom je během hymny pozvedli nad hlavy a stanete se tak součástí videoklipu, který vám představíme v rámci programu zápasu Konferenční ligy s Astanou,“ vzkazuje fanouškům.

Chybět nebudou ani tradiční charitativní stromečky pro Fakultní nemocnici Plzeň a ZOO Plzeň. Přinést dárek a položit jej pod stromeček bude možné v pátek od 16:00 do 19:00 hned vedle pódia. Následně budou stromky přemístěny před Viktoria shop, kde budou k dispozici až do čtvrtka 14.12. V neděli při zápase s ČB budou ve fanzóně. Následně všechny vaše dárky budou předány tam, kde udělají radost.

Foto ilustrační Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT