Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Advent v ZOO přinese vánoční procházky i zpívající živý betlém!

28.11.2014 8:02

Také plzeňská ZOO se chystá na příchod adventu a zveřejnila podrobnosti k programu v nadcházejícím předvánočním období. Speciální program odstartuje už o tomto víkendu. Čtěte podrobnosti!

ilustrační foto_QAP foto (3)

Už o nadcházejícím víkendu začne advent a na mnoha místech regionu se chystají speciální akce. Postupně města ožijí nejrůznějšími vánočními trhy, chystají se zpívání koled a jiné doprovodné programy. Na advent se připravila i plzeňská ZOO, která přinese speciální víkendové programy.

V ZOO odstartuje avdent už tuto sobotu 29. listopadu. "Adventní čas začíná rovněž v Zoologické a botanické zahradě města Plzně. A jak jinak, než tvorbou adventních věnců na statku Lüftnerka poslední listopadovou sobotu od 14 hodin. Na její účastníky bude čekat za sedmdesátikorunový poplatek hotový korpus, svíčky a přízdoby. Takže stačí přijít jen s fantazií a dobrou náladou," láká František hykeš ze ZOO.

Příští víkend se pak ponese v mikulášské duchu. "Další sobotu pokračuje advent na statku Lüftnerka Mikulášským a čertovským odpolednem s ukládáním medvědů a nadílkou dárků hodným dětem, která bude ve 14:30. V 17 hodin se pak koná první adventní podvečerní procházka vánočně vyzdobenou zoologickou zahradou. Další je naplánována na 21. prosince," pokračuje František Hykeš.

Třetí adventní sobota na Lüftnerce bude patřit vánočnímu cukroví, program bude probíhat od 14 hodin. A závěr bude skutečně velkolepý. "Adventní program vyvrcholí v neděli 21. prosince zpívaným česko-německým živým betlémem," prozrazuje František Hykeš.

ZOO najela od listopadu na zimní provoz. Lehce se zrkátila provozní době, současně ale došlo také ke snížení vstupného. podrobnosti najdete zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
PK právník pracovní místo
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT