Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktoriáni se s fanoušky podívali na Okresní přebor

30.03.2012 11:35

Fotbalisté FC Viktoria Plzeň si ve čtvrtek 29. března s fanoušky užili premiéru filmu Okresní přebor. Trenér Vrba se poučil, jak bude vypadat jeho působení u týmu Sokola Lobodice a fanoušci Viktorky si odnášeli i podpisy svých fotbalových idolů.

2-okresni_prebor3

Naplněný sál multikina Cinestar hostil ve čtvrtek 29. března premiérovou projekci filmu Okresní přebor, na kterou spolu s držiteli permanentek zavítali také fotbalisté FC Viktoria Plzeň.

"Já doufám, že se vám film bude líbit. My hrajeme někdy podobně jako kluci z Houslic, jen na nás chodí v poslední době o něco více lidí,“ uvítal čtyři stovky natěšených fanoušků kapitán Viktorie, Pavel Horváth.

Samotnému promítání očekávaného diváckého hitu předcházelo osmiminutové video připomínající historické vítězství plzeňských fotbalistů v minulé sezoně Gambrinus ligy. "Liga jde do finále, Viktorii čekají rozhodující souboje o konečné umístění. Toto video bylo pro fanoušky vzpomínkou na nádherné okamžiky zpřed několika měsíců a také lákadlem do Doosan Areny pro tři zbývající domácí zápasy. Rádi bychom si s fanoušky užili podobně sladkou ligovou tečku,“ řekl k zařazení vzpomínkového materiálu tiskový mluvčí Viktorie, Pavel Pillár.

Okresní přebor nadchl fandy i fotbalisty

Samotný film navazující na stejnojmenný seriál pak v každém případě splnil vysoká očekávání diváků. "Já jsem nadšeně sledoval seriál, takže film jsem si opravdu užil. Jsem přesvědčen o tom, že některé hlášky brzy zlidoví a například dotaz trenéra Hnátka: ´Kdo mě nechce za trenéra?´, už jede taky u nás v šatně,“ smál se při vzpomínce na večerní promítání Pavel Horváth, který ocenil především výkon kamaráda Ondry Vetchýho v roli kapitána Jirky Luňáka. "Předvedl fantastický výkon, jeho výraz fotbalového fanatika je prostě nenapodobitelný. Určitě se na film půjdu podívat znovu.“

Stejně pochvalné reakce měl na adresu filmu také trenér Pavel Vrba. "Byl to příjemný film na oddech, bavil jsem královsky. Navíc jsem slíbil zakončit trenérskou kariéru v Sokolu Lobodice, takže jsem si alespoň udělal o své budoucím angažmá reálný obraz.“ Také trenér viktoriánů vyzdvihl výkon jednoho z herců. "Pana Krobota jsem viděl již v několika filmech a vždy byl vynikající, tentokráte to opět potvrdil. Před jeho výkonem nezbývá než smeknout,“ pochválil představitele legendárního trenéra Hnátka a na závěr s úsměvem dodal: "Film je navíc kouzelný v tom, že nepřehání. Například prezident Sokola Lobodice je naprosto srovnatelný fotbalový fanatik, nebude mě tam čekat nic lehkého.“

Fotbalisté včetně trenéra zakončili celou návštěvu multikina Cinestar půlhodinovou autogramiádou pro všechny zájemce z řad fanoušků.

Již v sobotu 31. března budou mít navíc fanoušci znovu možnost ulovit podpis trenéra Vrby, který se od 12 hodin představí za pultem klubového fanshopu. Více čtěte zde!

Zdroj: FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT