Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Házenkářky HC Plzeň se o výsledek porvou! Čeká je zápas na palubovce Veselí

06.05.2016 20:59

Házenkářky HC Plzeň zajíždí v sérii play-out s Veselím na Moravě na palubovku soupeře. V úvodním utkáním ovšem favorita hodně zaskočily. "Nechceme prodat kůži lacino," říká trenérka Škvařilová.

FOTO Hynek Sladký - 41

Házenkářky HC Plzeň vyjíždí na druhé utkání série play-out české části interligy na půdu soupeře. Veselí na Moravě bude doma hodně těžkým soupeřem, nicméně plzeňské házenkářky na úvod série ukázaly, že svoji premiéru v nejvyšší soutěži chtějí dotáhnout do zdárného konce.

Ke druhému zápasu na Moravě jedou házenkářky HC Plzeň minimálně psychicky posilněné o výkon a výsledek v posledním utkání. Favoritovi série podlehly až na sedmimetrové hody.

"V psychické pohodě jsme, protože jsme odehrály moc hezký zápas, ale bohužel zase nebudeme kompletní. Drozdová má nějaké zdravotní problémy. Máme ale chuť... copak já, ale hlavně děvčata mají chuť. Určitě chceme v této sérii neprodat kůži lacino a potrápit je u nich doma. Myslím si, že jsme je tak oťukli, že děvčata na ně budou umět hrát v obraně. Bohužel také vím stoprocentně, že nejede Lucka Václavíková a to je právě ta z klíčových hráček v obraně," vyhlíží nadchzející utkání trenérka Libuše Škvařilová.

Veselí na Moravě má za sebou velmi úspěšnou jarní část sezóny, ani toho se ale momentálně plzeňské házenkářky nebojí. "Na jaře odehráli dvanáct bodů a remizovali v Porubě, porazili Zlín, Olomouc, Bratislavu, Písek, nás. Uhráli bezvadné výsledky. Zaskočili jsme je ale ohromnou bojovností. Děvčata v tom posledním zápase zabojovala, že jsem je tak snad nikdy neviděla hrát. Bohužel jsem hráli bez Kristýny Vidršperkové a Venduly Šalajsové, ale ty by obě měly teď nastoupit," dodává trenérka interligových plzeňských házenkářek.

Druhý zápas play-out série WHIL Veselí na Moravě - HC Plzeň se hraje v sobotu 7. května od 17 hodin. Velký boj plzeňských hráček můžete sledovat na www.tvcom.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství