Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Po chladném počasí přichází na chvíli oteplení! Deště se ale v červnu nezbavíme

05.06.2013 13:24

V regionu to v polovině týdne konečně vypadá, že deštivé počasí a zima jsou pryč. A podle výhledů meteorologů se alespoň na chvíli trochu ohřejeme.

Nebe QAp foto

Pro ty nejblližší dny mají meteorologové alespoň ohledně teplot pozitivní zprávy. O víkendu se dostanou teploty až na 22 stupňů. Dál bychom ale měli počítat s oblačnou oblohou, přeháňkami a o víkendu také bouřkami.

Srážky, které ale v nadcházejícím období přijdou, už by neměly nijak výrazně ohrozit hladiny řek. Každopádně na deštníky bychom zapomínat neměli. A to ani v dalších červnových dnech.

Po víkendu přijde znovu ochlazení Zatímco v neděli naměříme až okolo 23 stupňů, tak v pondělí už začnou odpolední maxima zase klesat až ke dvaceti stupňům a v polovině příštího týdne bude jen okolo 16 stupňů. Pak by se to mohlo zase o něco vylepšit.

Pokud jde o výhledy meteorologů na celý červen, úplně příznivé nejsou. Rozhodně nás zatím nečeká žádné horké léto. Podle dlouhodobé měsíční předpovědi bude červen srážkově spíš nadprůměrný, takže přeháněk a občasných dešťů se jen tak nezbavíme. Navíc pokud jde o teploty, tak ani v tomto ohledu nás úplně žhavé parno nečeká. Průměrná teplota podle meteorologů se v tomto období pohybuje okolo 16,6 stupně a nás přitom čeká červen teplotně spíš podprůměrný.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství