Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Areál na Špičáku otevírá další sjezdovky, lyžuje se už i večer

13.12.2017 13:29

Dobré sněhové podmínky dovolily lyžařskému areálu na šumavském Špičáku otevřít další sjezdovky. Ve středu se poprvé v sezóně 2017/2018 koná i večerní lyžování.

Zahájení sezóny na Špičáku (3)

Aktuální zimní sezóna lyžařskému areálu na šumavském Špičáku přeje. Díky dalšímu sněžení i kompletnímu zasněžování se podařilo rozšířit počet otevřených sjezdovek.

"Otevřena je sjezdovka č.1 Turistická, horní část č. 3 Slalomové, č. 2 U Zalomeného bez horního padáku, Spodní Šance, Pod Sirotkem a dětské lyžařské hřiště. Mrzne, zasněžujeme a nejpozději v sobotu otevřeme Slalomovou v celé délce," informval areál Špičák.

Už ve středu 13. prosince se díky dobrým podmínkám také poprvé brány areálu i na večerní lyžování. Sjezdovka Spodní Šance bude k dispozici vždy ve středu, v pátek a v sobotu od 18:30 do 21 hodin. Až do pátku navíc ještě platí ceny vedlejší sezóny a zatím se dokonce lyžuje bez front.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT