Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Požár ve firmě na likvidaci odpadu! Zasahovalo pět jednotek hasičů - FOTKY

27.04.2018 9:48

Celkem pět jednotek hasičů bojovalo s požárem ve firmě na likvidaci odpadu v Plané. Rozsáhlé manévry spustil požár jednoho ze strojů. Podívejte se na fotky ze zásahu!

Požár ve firmě - Planá (6)

Do areálu firmy na likvidaci odpadu v Plané vyjelo hned několik jednotek hasičů. Povolány byli hasiči z Tachova, Chodové Plané, Plané, Černošína a dorazil i velící důstojník z plzeňské Košutky. Na pomoc vyrazila i jednotka z Mariánských Lázní a jednotka doborovlných hasičů Drmoul, ty byly nakonec odvolány.

"Jednalo se o požár řezacího stroje na papír a uskladněného papíru určeného k recyklaci. Po vypnutí elektircké energie do objektu haly byly na likvidaci požáru nasazeny dva útočné proudy C, dále byly mimo halu vyneseny zasažené role papíru k následnému dohašení," popisuje mluvčí hasičů Petr Poncar.

Příčina požáru je stále v šetření. "Hasiči provedli závěrečná průzkum termokamerou a místo bylo předáno majiteli," dodává mluvčí krajských hasičů s tím, že škody se vyšplhaly na zhruba 400 tisíc. Díky včasnému zásahu se ovšem podařilo uchránit majetek v hodnotě 12 milionů.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství