Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Česko zahalil sníh, i následující dny bude počasí chladnějšího rázu

29.11.2021 8:45

Následující dny bude v Plzeňském kraji stále oblačno až zataženo se sněhovými přeháňkami. Teploty se přes den dostanou jen lehce nad nulu. Ve středu bude nejtepleji, ale ve čtvrtek přijde opět ochlazení.

foto_qap_cz (2)

V pondělí 29. listopadu k ránu je v Plzeňském kraji podobně jako v dalších oblačno až zataženo a místy slabě sněží. Teploty se pohybují mezi -1 a -3 °C. Nejvyšší teploty dosáhnou k 0 až +3 °C, na horách -4 až -1 °C.

Řidiči by měli zpozornět, na vozovce může být místy sníh až 2 centimetry, na horách až 6 centimetrů. Na silnicích je také častý výskyt náledí.

V úterý 30. listopadu bude přes den opět oblačno a místy sněhové přeháňky. Od západu na většině území sněžení, které bude odpoledne v polohách pod 600 m přecházet v déšť se sněhem nebo déšť. Nejvyšší teploty dosáhnou k 1 až 4 °C, na horách -2 až +1 °C.

Ve středu 1. prosince bude počasí z celého týdne nejteplejší. Zejména na horách a během dne bude jen ojediněle občasný déšť. Nad 1000m meteorologové hlásí sněhové srážky. Ty se budou odpoledne stupňovat. Nejnižší noční teploty klesnou na 4 až 2 °C, nejvyšší denní dosáhnou až 4 až 7 °C.

Ve čtvrtek 2. prosince se opět ochladí. Bude převážně oblačno, místy přeháňky, nad 600 m smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty klesnou na 4 až 2 °C, nejvyšší denní dosáhnou 3 až 6 °C.

Další dny se bude postupně ochlazovat.

 

foto: QAP

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT