Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Karjala cup: Češi padli s Ruskem 1:2

13.11.2011 14:14

Po prohře s Finskem neslavila česká hokejová reprezentace ani v neděli 13. listopadu, kdy na finském ledě podlehla Rusům.

Česká hokejová reprezentace sehrála v neděli 13. listopadu v helsinské Harwall areně svůj poslední duel na Krajala Cupu. Tentokrát nastoupila proti Rusku.

Po sobotní prohře s Finskem trenér Hadamczik lehce zamíchal sestavou, místo Irgla se do první formace dostal Adamský. Kotalík se posunul ze druhé lajny do čtvrté a namísto Štěpánka se mezi tyče postavil Jakub Kovář.

První třetina nepřinesla žádné branky, i když střel bylo na obou stranách požehnaně. Jak česká, tak i ruská reprezentace vycházela ze zabezpečené obrany a do útoku vstupovaly spíše výjimečně.

Start druhé třetiny vypadal pro české hokejisty slibně, Rusové nestíhali a marně hledali taktiku, jak obejít české obránce. V přesilové hře pak padl gól Nedvěda, který poslal Čechy do vedení.

Ve třetí třetině udělala česká reprezentace dvakrát za sebou stejnou chybu, zapomněla na Kuznětsova a jen díky zákrokům Kováře neinkasovala dřív. Jemu se to však nakonec přeci jen podařilo, a to deset vteřin před koncem zápasu.

Češi tak padli s Ruskem 1:2.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství