Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Jaro a zima se budou hádat, počasí jako na houpačce bude pokračovat

21.01.2021 17:16

Následující dny nás čeká počasí jako na houpačce. Hádat se o moc bude zima a jaro. V pátek se můžeme těšit na skoro jarní teploty, o víkendu je  vystřídá zima a sníh.

8

V pátek se můžeme těšit na jarní teploty. Bude sice většinou oblačno, jen místy polojasno, můžeme ale očekávat nejvyšší denní teploty 6 až 9 °C. Jenže v  sobotu přejde od západu přes naše území zvlněná studená fronta a za ní k nám pronikne chladný a vlhký vzduch od severozápadu. Meteorologové očekávají, že by v sobotu mohlo za 12 hodin napadnout až 15 cm sněhu.

Pozor! Pátek a sobota budou dost větrné. Nárazy větru mohou být kolem 70 kilometrů v hodině a na horách až do 110 kilometrů. Víc by mělo foukat na západě. V neděli se po ochlazení vítr zmírní.

Příští týden (25. - 29. ledna) by mělo převládat sněžení až do čtvrtka, denní teploty se budou pohybovat kolem nuly, v noci až kolem mínus deseti.

Od pátku 29. ledna se má ale začít oteplovat a sníh vystřídá déšť.

Foto: ilustrační

 

 

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT