Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ministr Dobeš rozhodl, že zatím nerozhodne

19.03.2012 13:51

Ministr školství Dobeš měl v pondělí 19. března rozhodnout o tom, zda Fakulta právnická může přijímat nové studenty. Rozhodnutí nakonec nepadlo, Dobeš ho slíbil příští týden.

DSCF9328

Rozhodnutí o budoucnosti přijímacího řízení na plzeňských právech v pondělí 19. března nepadlo. Ministr školství Dobeš slíbil rozhodnout v příštím týdnu.

Ministr školství využil zákonnou lhůtu 15 dní. proto se rozhodl, že tent týden nerozhodne. Na plzeňských právech se situace nijak nezklidňuje. Proti přijímání nových studentů se postavilo také kolegium rektorky ZČU Mauritzové a také například vydané prohlášení učitelů a studentů FF ZČU, kteří tvrdí, že celá kauza na právech pošpinila pověst univerzity jako celku.

Že ministr  rozhodl špatně ve věci plzeňských práv, si myslí už i jiní děkani, učitelé a absolventi fakult po celé ČR. O tom svědčí diskuzní příspěvky na stránkách Iniciativa učitelů a studentů FF ZČU. A také děkani filosofických fakult po celé republice volají po odvolání ministra Dobeše, který si rozhodnutím prodloužit akreditace FPR zatloukl poslední hřebík do rakve. Dopis, kde žádají děkani odvolání ministra čtěte zde.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT