Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Hokejoví indiáni se zbavují tee-pee! Odstartovala speciální aukce - FOTKY

07.04.2017 13:22

Opravdu mimořádnou šanci, jak ztvrdit věrnost svému klubu, mají nyní fanoušci HC Škoda Plzeň. V aukci si mohou pořídit tee-pee, které bylo symbolem fanzóny.

stan_TOP
stan1stan_TOPstan3stan4

Fanzóna před domácími zápasy hokejistů HC Škoda Plzeň měla v posledních letech jeden skutečně originální symbol, a tím bylo skutečné tee-pee. Původně bylo bez maleb, které přibyly až postupně. Teď se s indiánským příbytkem ale klub loučí a nabízí ho ve veřejné aukci.

"V uplynulých dvou sezónách měli fanoušci možnost navštěvovat indiánskou fanzónu, kterou před západní tribunou symbolizovalo velké tee-pee. Tento stan nyní může být váš! Stačí se zapojit do aukce, která potrvá až do konce května," informoval klub HC Škoda Plzeň.

Velký stan stojí na ploše mezi malou a velkou halou, průměr má 12 metrů a výšku 8 metrů. Vyvolávací cena stanu začínala na symbolické částce 1929 korun. Od čtvrtka, kdy se aukce spustila, už se ale vyšplhala v pátek dopoledne na 3 tisíce a stoupat bude nejspíš dál. Odkaz na aukci najdete zde.

stan3

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství