Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Roman Zarzycký byl znovu zvolen předsedou ANO v Plzni

28.01.2021 19:06

Roman Zarzycký, který v současné době působí jako první náměstek primátora města Plzně, byl ve čtvrtek 28. ledna opětovně zvolen předsedou oblastní organizace Hnutí ANO v Plzni.

CG0A0606

Zarzycký byl předsedou oblastní organizace Hnutí ANO v Plzni zvolen už počtvrté. Funkci bude vykonávat do roku 2023.

Organizace Plzeň Město je největší ze 7 oblastních sdružení v Plzeňském kraji a sdružuje 6 místních organizací. Má stovku členů a několik stovek sympatizantů. Hnutí ANO má v celém kraji 18 místních sdružení a 7 oblastních organizací. Od roku 2018 je hnutí ANO součástí koalice na plzeňském magistrátu a má starosty i místostarosty ve významných městských obvodech.

Místopředsedy plzeňské organizace byli zvoleni poslanec Kamal Farhan a zastupitel města Plzně a Plzeňského kraje Petr Fišer.

Oblastní sněm také schvaloval návrhy na nominace do poslanecké sněmovny parlamentu ČR.

Pod vedením Zarzyckého vyhrálo ANO již parlamentní, krajské i komunální volby v Plzni. Sám Zarzycký vedl kandidátku do města Plzně i Plzeňského kraje. “Jsem rád, že členové a delegáti sněmu potvrdili mandát celému předsednictvu do roku 2023. V této nelehké době se sněmy konají videokonferenčně a jejich uspořádání bylo pro velký počet hlasujících značně náročné. Jsem konzervativní člověk a vítězný tým nerad měním. Všem členům za projevenou důvěru i konstruktivní jednání děkuji,” uvedl Zarzycký.

ilustrační foto QAP.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT