Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Indiáni se doma rozloučí s rokem utkáním s mistrem

28.12.2015 7:24

V rámci 31. kola hokejové extraligy přivítají hokejisté HC Škoda Plzeň na svém ledě Litvínov. Úřadujícími mistrovi se ale v sezóně nedaří a je na posledním místě tabulky.

Foto Pavel Němeček (1)

Mistrovskému Litvínovu aktuální sezóna vůbec nevychází. V tabulce se Verva aktuálně stále potácí na poslední příčce tabulky a vypadá to, že na českého mistra v nové sezóně dolehla takzvaná mistrovská kocovina. V utkání 31. kola jsou tako plzeňští indiáni zaslouženě favority.

Litvínov v minulém ročníku získal histrický titul a poradil si jasně i s plzeňským kádrem. Ve vzájemných zápasech na ledě Plzně urval Litvínov vítězství po samostatných nájezdech, následně odvezl bod a úspěšnější byl i v domácích zápasech. V aktuální sezóně ve vzájemném měření Plzeň urvala doma jen dva body. Svěřenci trenéra Michala Straky tak rozhodně mají Vervě co vracet.

Hokejisté Plzně v posledním utkání zvítězili nad Olomoucí. V duelu se zadařilo Eriku Hrňovi, který nahrál na gól nové posile Tomáši Svobodovi. Zápas s posledním týmem tabulky nicméně nebude úplně procházkou růžovým sadem.

"Přímo jejich zápasy nesleduji, ale občas brouzdám na internetu. Četl jsem rozhovor s Dudou, že nehráli špatně. Oni mají silné mužstvo a kdykoliv se můžou zvednout. Bude to těžký zápas,“ vyhlíží utkání Erik Hrňa.

Pro plzeňské fanoušky bude zápas s Litvínovem navíc na poměrně delší dobu posledním v domácím prostředí HM Arény. Indiáni se letos ještě 30. prosince utkají s Vítkovicemi, ovšem na jejich ledě. Před domácími fandy se HC Škoda plzeň představí znovu až 15. ledna v duelu 36. kola proti Mladé Boleslavi.

Zápas 31. kola HC Škoda Plzeň - Verva Litvínov se hraje 28. prosince od 17:30 v HM Aréně v Plzni.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství