Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

31.05.2024 19:06

Voda v některých řekách stoupá

Aktuálně je na 1. stupni vodní nádrž Hracholusky (Mže).

Nová měsíční předpověď slibuje příjemné letní počasí

08.07.2018 8:13

Až do začátku srpna nás má provázet celkem příjemné letní počasí bez zbytečných tropů a veder. Chybět by neměly ani přeháňky a déšť. Čtěte novou předpověď do 5. srpna.

Bolevák

Poměrně příjemné letní teploty, žádné tropy, ale ani žádné prudké ochlazení. Tak by to mělo podle Českého hydrometeorologického ústavu vypadat v příštích čtyřech týdnech s počasím.

"Celé období od 9. července do 5. srpna 2018 bude teplotně průměrné. První týden bude teplotně průměrný. Minimální noční teploty vzduchu se budou pohybovat kolem 13 °C a maximální denní teploty kolem 24 °C. Druhý týden období vychází jako nejteplejší. Poslední dva týdny období by měly být teplotně průměrné až slabě podprůměrné s nočními teplotami kolem 12 °C a denními kolem 23 °C," informoval ČHMÚ. Nejvyšší teploty by se měly v dalších týdnech dostat maximálně na zhruba 30 stupňů, a to právě v týdnu od 16. července.

Přeháňky by ale také chybět neměly. "Srážkově očekáváme celé období průměrné až slabě nadprůměrné. Nejvíce srážek by mělo spadnout ve třetím týdnu období s průměrným týdenním úhrnem v rámci ČR kolem 25 mm. Pravděpodobně nejméně srážek spadne ve druhém týdnu, kolem 15 mm," upozorňují meteorologové.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství