Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Ochlazení s sebou přinese sněžení! Na horách by mělo být vydatné

10.12.2018 7:01

Podle nové týdenní předpovědi přinesou příští dny opravdu zimní počasí. S ochlazením dorazí také sněžení, které by mělo být na horách i vydatnější. 

Sněhová situace 27_1_Pavel Němeček (10)

V pondělí nás čeká převážně velká oblačnost a na většině území sněhové přeháňky. Srážky mohou být v nížinách spíš smíšené nebo dešťové. Teploty se dostanoum mezi 2 až 6 stupňů. 

Také úterý přinese sněžení. Bude zataženo a na horách by mělo být sněžené vydatnější, v nížinách to naopak mohou být smíšené srážky. V noci naměříme +3 až -1 stupeň, přes den 1 až 5.

Středa přinese opět zataženou až oblačnou oblohu, objeovat se bude občasné sněžení nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi +1 až -3 stupně, denní se vyšplhají mezi -1 až +3.

Oblačno bude i ve čtvrtek, sněhové přeháňky už se ale vyskytnou jen ojediněle. V noci spadnou teploty mezi -1 až -5 stupňů, při malé oblačnosti a sněhové pokrývce ojediněle až k -7. Odpoledne naměříme -3 až +1 stupeň. 

Se zataženou oblohou musíme počítat také v pátek. Místy se objěví slabé sněžení nebo sněhové přeháňky. Nejnižší noční teploty budou mezi -2 až -6 stupni. Nejvyšší denní mezi -3 až +1 stupněm. 

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, místy, postupně na většině území občasné sněžení, které bude mimo hor přecházet do deště. Místy srážky i mrznoucí. Nejnižší noční teploty zpočátku -2 až -7 °C, při přechodně zmenšené oblačnosti a sněhové pokrývce ojediněle kolem -9 °C, postupně +1 až -4 °C. Nejvyšší denní teploty -4 až +1 °C, postupně -1 až +4 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT