QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Filmové premiéry v týdnu od 26. srpna

25.08.2010 20:30

Ve čtvrtek 26. srpna přichází do plzeňských kin dvě nové komedie. Nenechte si ujít premiéru americké komedie Machři nebo francouzsko-monackého filmu (K)lamač srdcí. 

Machři2

Ve čtvrtek 26. srpna se v plzeňských multikinech objeví premiérově dva filmy, americká komedie s Adamem Sandlerem Machři a (K)lamač srdcí, komedie ze společné produkce Francie a Monaka s Vanessou Paradis v hlavní ženské roli.

Machři

Komedie o pěti přátelích a bývalých spoluhráčích, kteří se po letech sejdou, aby vzdali poctu svému zesnulému basketbalovému trenérovi z dětství. Spolu se svými ženami a dětmi stráví víkend 4. července v domě u jezera, kde před léty slavili své vítězství. Navazují tam, kde přestali a zjišťují, proč zestárnout neznamená nutně dospět.

(K)lamač srdcí

Alex se svou sestrou provozuje společnost, která poskytuje vskutku „speciální“ služby: rozbíjí partnerské vztahy na objednávku! Jednoho dne si je najme bohatý muž, jenž není spokojen s ženichem své dcery. Dvojice „obchodníků se štěstím“ má ovšem na svůj úkol jenom týden. Hra o čas a lásku může začít. Romain Duris (Erasmus a spol., Rozvod po francouzsku) a Vanessa Paradis (Poloviční šance) v romantické komedii o tom, že každá životní jistota je relativní a láska si nedá poroučet.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT