Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Řidič přejel do protisměru a způsobil nehodu. Z místa ujel

02.10.2015 8:02

Policie hledá svědky nehody, kdy řidič s neznámým autem přejel do protisměru a naboural protijedoucí auto. Na místě ale nezastavil. Byli jste svědky nehody?

QAP_foto (7)

Dopravní policisté na Domažlicku řeší od minulého týdne nehodu, od které ujel řidič, který je podle všeho viníkem. K nehodě došlo na hlavním tahu I/26 u Babylonu. Neznámý řidič tam v zatáčce vjel do protisměru a střetl se s protijedoucím autem. Z místa ale ujel.

DK nehodě došlo 23. září v půl osmé ráno na silnici I/26 mezi obcemi Babylon a Březí u Černého rybníka. "Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem při projíždění levotočivé zatáčky částečně přejel do protisměru, kde se bočně střetl s protijedoucím osobním vozidlem tovární značky Hyundai Accent. Neznámý řidič na místě dopravní nehody neprodleně nezastavil vozidlo, neprokázal svoji totožnost a nesepsal s poškozeným řidičem společný záznam o dopravní nehodě," popisuje mluvčí policie Dagmar Brožová.

Policie se obrací na veřejnost a žádá o pomoc svědky. Vzhledem k tomu, že k nehodě došlo na frekventovaném silničním tahu, mohla nehodu vidět řada z projíždějících řidičů. "Případní svědci této události, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává mluvčí policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství