QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Region sevře mráz. V noci na čtvrtek naměříme až -20 stupňů

17.01.2017 12:02

Pořádně nízko pod bod mrazu budou klesat teploty v příštích dnech. Podle nové předpovědi už v noci na středu naměříme místy až -14 stupňů, ještě chladněji bude v dalších dnech.

DSC05386

Mrazivé počasí vydrží podle aktuálních výhledů meteorologů ČHMÚ zhruba týden. I přes den by se měly teploty držet pod bodem mrazu. Zatím to vypadá, že nejchladněji bude v noci na čtvrtek.

noc na středu bude ale poměrně dost mrazivá. Bude oblačno až polojasno, na Šumavě a v Pošumaví se bude objevovat i sněžení. Teploty budou při malé oblačnosti až okolo -14 stupňů. Přes den pak bude ve středu oblačno až polojasno, během dne bude postupně ubývat oblačnost až na skoro jasno. Na horách by nicméně mělo být spíš zataženo se sněžením. Teploty se budou v nížinách pohybovat mezi -5 až -2 stupni, horách mezi -8 až -5 stupni.

Ve čtvrtek pak bude polojasno až skoro jasno. V noci budou teploty klesat mezi -13 až -16 stupňů, místy by ale mohlo být až okolo -20 stupňů. Odpolední teploty se dostanou jen mezi -8 až -5 stupňů.

Ještě v noci na pátek by mohly být teploty až okolo -18 stupňů při vyjasnění. Také denní teploty se budou dál pohybovat okolo -5 stupňů a to podle aktuálních výhledů vydrží až do úterý.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte_copy