Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dopravní nehody komplikují dopravu na Tachovsku i u Přeštic

25.07.2023 19:33     25.07.2023 21:00

Úterní odpoledne a podvečer mají záchranné složky plné ruce práce. Aktuálně zasahují na několika místech v kraji, záchranáři hlásí zraněné osoby.

nehoda OA_auto v příkopě na střeše_250723_HZSPK2

Kvůli nehodě na dálnici D5 by měli řidiči počítat s možnými problémy při průjezdu místem nehody, které se nachází ve směru na Rozvadov u Nové Vsi.

Na silnici 230 u Přeštic došlo k nehodě 3 osobních aut, někteří cestující utrpěli zranění. Všechny složky IZS jsou na místě.

Na silnici 20316 u obce Kladruby v okrese Tachov došlo k havárii jednoho osobního automobilu, na místě je několik zraněných osob. "Na místě je 5 zraněných osob v péči záchranářů, z prvotních informací není nikdo těžce zraněný. Zasahuje zde 6 výjezdových skupin ZZSPK včetně Lzs a samozřejmě HZS a PČR," uvedla mluvčí záchranky Mária Svobodová s tím, že záchranáři z místa transportují tři dívky 11 a 12 let s lehčími zraněními na akutní příjem Fn-Lochotín. Muž ročník 1989 a chlapec 12let jsou transportováni cestou Lzs, se středně těžkým zraněními při vědomí, také na akutní příjem Fn-Lochotín.

Vůz je na střeše v příkopu. "Řidič s vozidlem Toyota jel ve směru od Zhoře na Kladruby. Při průjezdu levotočivou zatáčkou řidič zřejmě nezvládl řízení a s vozidlem havaroval do pravého silničního příkopu, kde vozidlo zůstalo na střeše. Veškerými okolnostmi a přesnou příčinou se zabývají policisté z dopravního inspektorátu Tachov," doplnila informace policejní mluvčí Eva Červenková.

 

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT