Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Viktoria uspořádala otevřený trénink pro trenéry mládeže

08.06.2010 14:22

V neděli 6. června se v areálu mládeže v Luční ulici konal otevřený trénink pro trenéry mládeže z Plzeňského kraje. Tréninky byly řízeny trénéry mládeže FC Viktoria Plzeň Jiřím Kohoutem, Jiřím Skálou, Jiřím Žilákem a Václavem Mrázkem.

dsc_0126
dsc_0110dsc_0126trenink9trenink13trenink15trenink16trenink20trenink22trenink24

Celé setkání bylo rozděleno na dvě hlavní části. První tréninková jednotka byla zaměřena na rozvoj rychlostně – silových dispozic a vedl jí Jiří Kohout s Jiřím Skálou, po krátké pauze se ve druhé části představili Václav Mrázek s Jiřím Žilákem a svoji tréninkovou jednotku zacílili na rozvoj herních činností jednotlivce. V obou tréninkových jednotkách se představili dorostenci FC Viktoria Plzeň kategorie U16 až U19.

"Obě tréninkové jednotky jsme společně s trenéry zaměřili na požadavky, které s individuálního pohledu rozhodují v dnešním fotbale o úspěšnosti. A to je především kvalitní práce s míčem pod tlakem a z kondice - rychlost a síla. Snažili jsme se trenérům ukázat co nejvíce cvičení a jejich různé obměny, vše ale zaměřeno na kategorii dorostu. Myslím, že to byl vydařený den, jenom nás částečně mrzí, že odezva nebyla taková, jakou jsme očekávali, a nepřišlo více trenérů. Těm, kteří přišli, děkujeme a do budoucna jistě naplánujeme další akci v podobném duchu," okomentoval setkání trenérů šéftrenér mládeže Jiří Kohout.

Autor: Pavel Pillár, mluvčí FC Viktoria Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT