Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Sníh, mráz i déšť nebo smíšené srážky. Počasí připraví hodně nástrah

03.01.2019 7:01

Podle nové týdenní předpovědi se v příštích dnech budeme muset připravit na sněžení, dopravu by ale mohly zkomplikovat i smíšené srážky nebo déšť. Čtěte novou předpověď do 10. ledna.

Sněhová situace 27_1_Pavel Němeček (16)

Ve čtvrtek bude postupně zataženo až oblačno a na většině území se budou vyskytovat sněhové přeháňky, na horách četnější. Večer bude oblačnosti i srážek částečně ubývat. Nejvyšší denní teploty vystoipí jen mezi -4 stupně až 0.

V pátek nás čeká oblačno, místy opět sněhové přeháňky, postupně od severozápadu až zataženo se sněžením. Večer by mohly být srážky na severozápadě v nižších polohách i smíšené nebo dešťové. Nejnižší noční teploty klesnou mezi -4 až -8 stupňů. Přes den naměříme -3 až +1 stupeň.

Sobota přinese převážně zataženo, počítat musíme s deštěm se sněhem nebo sněžením. Na horách by mělo být opět vydatnější, naopak v nižších polohách by mohlo i pršet. V noci klesnou teploty mezi +2 až -2 stupně, přes den se dostanou mezi 1 až 5.

V neděli bude zataženo až oblačno, místy se sněhovými přeháňkami, objevit se ale mohou i smíšené nebo dešťové srážky. V noci budou teploty kolem +2 stupňů, přes den mezi 2 až 4.

A podobné to bude i v pondělí. Čeká nás zataženo až oblačno, ojediněle sněžení, místy déšť se sněhem nebo sněžení, přechodně v nižších polohách i déšť. Noční teploty spadnou mezi +1 až -3 stupně, denní se vyšplhají mezi -2 až +2 stupně.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zataženo až oblačno, přechodně až polojasno. Zpočátku místy, postupně na většině území občasné sněžení nebo sněhové přeháňky, přechodně v nižších polohách i srážky smíšené nebo dešťové. Na horách srážky četnější. Nejnižší noční teploty 0 až -5 °C.. Nejvyšší denní teploty -1 až +3 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT