Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Sobota ve znamení dopravních nehod! Většinou se jedná o vážné události

25.09.2021 12:27

Od brzkých sobotních hodin se na silnicích Plzeňského kraje stalo několik dopravních nehod. Záchranné složky tak mají plné ruce práce a prosí řidiče o opatrnost při řízení.

sanitka

Meteorologové předpověděli na poslední víkendové dny v září slunečné počasí, teploty až nad dvacítkou a bezvětří. Spousta lidí vyrazila na výlety nebo akce, které se v rámci kraje konají. Záchranné složky ovšem vyjíždí ke spoustě dopravních nehod. Od ranních hodin se jich staly na silnicích v kraji desítky.

Bohužel, často se jedná o i vážné nehody. "V dopoledních hodinách na silnici z Třemošné u křižovatky na Horní Břízu se střetla dvě auta, z místa k dalšímu ošetření záchranáři transportovali ženu ročník 1982 a dítě s lehčími zraněními do Fn na akutní příjem. Ve 12:20 hodin u Mišova narazil motorkář do auta, muž ročník 1993 s četnějšími, středně těžkými zraněními byl transportován do Fn na Borech.
V Petrovicích u Sušice se srazilo osobní auto a motorkář, muž ročník 1970 utrpěl lehčí zranění a byl převezen do Sušické nemocnice.
V Lestkově narazil motorkář do svodidel, cca 30letý muž utrpěl středně těžké zranění a byl směřován do Fn na akutní příjem. Záchranáři zasahovali u několika pádů cyklistů, tam se nehody obešly bez vážnějších zranění,"
vyjmenovala některé nehody mluvčí záchranky Mária Svobodová.
Na silnici 27 se stala nehoda u Klatov, kde se střetla dvě osobní vozidla. O chvíli později se na stejné silnici srazila tři vozidla, opět se zraněním.

Kolem půl dvanácté došlo k havárii cyklisty na silnici 169 u obce Rejštejn na Klatovsku. I zde si nehoda vyžádala zranění.

Po dvanácté hodině došlo na silnici 19 u Borovna ke střetu osobního auta s motorkou, událostí je ovlivněn jeden směr provozu.

Foto: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT