Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Festival TřemFest 2012 je tady, program je nabitý

14.05.2012 9:51

Už 11. ročník festivalu TřemFest v Záluží u Plzně je tady. A pořadatelé slibují na sobotu 19. května opravdu pořádnou zábavu. Vystoupí kytarový mág Michal Pavlíček, Bára Nasiková, Vilém Čok. Zazní hity Pražského výběru a mnoho dalších.

11. ročník hudebního festivalu TřemFest se již tradičně koná ve sportovním areálu V Luhu v Záluží u Plzněa po loňském jubilejním a nabitém ročníku, je i letos rozhodně se na co těšit.Startuje se v 16 hodin v sobotu 19. května.

Mezi největší taháky letošního ročníku bude jistě patřit exkluzivní vystoupení českého kytarového mága Michala Pavlíčka s kapelou a speciálními hosty v podobě Báry Basikové, Viléma Čoka a Radka Škarohlída Fanoušci se tedy mimo jiné můžou těšit například na hity od Stromboli, Pražského Výběru nebo sólové tvorby Báry Basikové. Další legendou bude kapela Abraxas kolem kytaristy Slávka Jandy a zpěváka Miroslava Imricha, kteří přijedou s nesmrtelnými hity jako „Nekonečný Boogie“, „Karel drogy nebere“ nebo „Obyčejnej svět“. Milovníky tvrdších riffů jistě potěší vystoupení The.Switch, kteří se na západě Čech objevují sporadicky a představí zde poslední díl své albové trilogie „Na dosah“. Dále také jeden z největších objevů tuzemské rockové scény posledních let Henta Corporation v čele s mocnářem Radkem Škarohlídem, kteří ve své hudbě dokáží nenásilně zmixovat vše od rock´n´rollu přes progresivní rock až po metal. Na místo činu se po třech letech vrací také oblíbená plzeňská ska parta Tleskač a můžete se také těšit na Náhradní Díly Lidí, AM a Adolpha. Oproti loňskému roku bude mnohonásobně navýšena kapacita výčepů, čímž pořadatelé slibují odstranění snad jediného loňského problému.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT