Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

TOP 09 v Plzeňském kraji má za sebou volby vedení. V čele je Petr Suchý

12.05.2019 9:09

Krajskou TOP 09 povede opět Petr Suchý. Na sobotním sněmu strany se volilo nové složení vedení. Místopředsedy byli zvoleni Richard Pikner, Ilona Jehličková a Martin Vít.

foto-qap (43)

TOP 09 v Plzeňském kraji si zvolila nové vedení. Stranu i nadále povede její současný předseda a plzeňský zastupitel Petr Suchý, místopředsedy byli na sobotním sněmu v Plzni znovu zvoleni krajský zastupitel Richard Pikner, místostarostka Městského obvodu Plzeň 1 Ilona Jehličková a dosavadní místopředseda krajské organizace Martin Vít.

Petr Suchý má s vedením krajské organizace zkušenost již z předešlých dvou volebních období, kdy v roce 2015 vystřídal ve vedení plzeňské organizace současného místopředsedu celostátní TOP 09 Marka Ženíška. „Mého zvolení do čela krajské organizace TOP 09 si nesmírně vážím a přijímám tento úkol s velikou pokorou. TOP 09 čeká v nejbližší době výzva v podobě voleb do Evropského parlamentu, později senátní a krajské volby. Mým cílem je přispět v následujícím období k tomu, abychom i nadále prohlubovali spolupráci s demokratickými stranami a hnutími na regionální úrovni a společně příští rok výrazně uspěli v krajských volbách. Jako další úkoly vnímám především růst a stabilizaci členské základny, a to především v příhraničních okresech, hledání nových tváří a komunikaci s veřejností,“ říká nově zvolený předseda TOP 09 v Plzeňském kraji Petr Suchý.

petr-suchy

 

V krajském předsednictvu dále usednou náměstek primátora města Plzně Michal Vozobule, předseda regionální TOP 09 na Klatovsku a Domažlicku David Klíma, zastupitel města Starý Plzenec Miroslav Hejzek, starosta Přeštic Karel Naxera a místostarosta Městského obvodu Plzeň 3 Ondřej Ženíšek. V jednadvacetičlenném krajském výboru ještě usednou Ladislav Lego, Martin Straka, Jana Petříčková, Miroslav Vecka, Karel Smola, Karel Pučelík, Petr Denk, Miloš Nový, Radoslav Škarda, Václav Lacyk, Jiří Dort a Jaroslav Lobkowicz.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT