Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Týden bude opět chladný, až víkend přinese postupné oteplení

13.05.2019 7:02

V podstatě celý pracovní týden bude dál ve znamení celkem nízkých teplot a také srážek. V závěru týdne už se ale bude oteplovat. Deštníky ovšem budeme potřebovat dál.

FOTO_QAP_CZ (9)

V pondělí bude polojasno až oblačno. Ojediněle se vyskytnou přeháňky nebo déšť. Nejvyšší teploty se dostanou mezi 8 až 12 stupňů.

V úterý a ve středu nás čeká oblačno až zataženo, zpočátku i polojasno, postupně ale dorazí četné přeháňky, které budou na horách smíšené nebo sněhové. Nejnižší noční teploty klesnou mezi +3 až -1 stupeň, denní se vyšplhají 7 až 11.

Ve čtvrtek bude opět zataženo až oblačno, tentokrát s občasným deštěm nebo přeháňkami. Ojediněle se objeví také bouřky. V noci naměříme 10 až 6 stupňů, přes 9 až 13.

S mraky a srážkami musíme počítat také během pátku. Teploty už ale budou stoupat. Přes den naměříme 15 až 19, v noci 10 až 6.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Oblačno až polojasno, místy přeháňky nebo bouřky. Nejnižší noční teploty 12 až 7 °C. Nejvyšší denní teploty 19 až 24 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT