Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Výjezdy finančního úřadu po regionu pokračují! Úředníci míří do dalších měst

18.03.2019 12:03

Také v letošním roce pomáhají úředníci finančního úřadu s vyplňováním a podáváním daňového přiznání. Výjezdy budou v regionu pokračovat i v tomto týdnu.

ilustrační foto_QAP foto (10)

Termín pro podání daňového přiznání se blíží. I v letošním roce proto pořádá finanční úřad výjezdy úředníků do jednotlivých měst a obcí Plzeňského kraje.

"Finanční správa ČR opět organizuje v rámci aktivního přístupu k daňové veřejnosti výjezdy do vybraných obcí, kde daňovým poplatníkům poradí na obecních či městských úřadech při vyplnění daňového přiznání k dani z příjmů fyzických osob a vyplněná přiznání úředníci také převezmou. Lidé tím ušetří cestu na finanční úřad," říká mluvčí Finančního úřadu pro plzeňský kraj Michaela Hošťálková.

Informace k dani z příjmů lze nalézt také na internetových stránkách www.financnisprava.cz. Na stránkách www.daneelektronicky.cz si mohou poplatníci tiskopis daňového přiznání také stáhnout, nebo jej přímo na stránkách vyplnit a následně buď vytisknout a doručit na územní pracoviště finančního úřadu, nebo elektronicky odeslat. Daňoví poplatníci se zpřístupněnou datovou schránkou jsou povinni podat daňové přiznání k dani z příjmů elektronicky. 

V nejbližších dnech přijedou pracovníci Finanční správy v uvedených termínech do těchto obcí:

Nýrsko           19. března  13:00 – 16:30 - knihovna

Kolinec          20. března   13:00 – 17:00 - úřad městyse – zasedací místnost

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství