Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Chudenická rozhledna Bolfánek ožije, chystá se Den země a dětí

17.04.2016 10:43

Chudenicko na Klatovsku je krásnou oblastí vhodnou pro výlet. Prostředí kolem rozhledny Bolfánek s arboretem Americká zahrada se stane dějistěm zajímavé akce. Ta se chystá na příští víkend.

chudenice fotoOTISK

Akce s názvem Den země a dětí se bude konat v sobotu 23. dubna v areálu Bolfánek nad Chudenicemi. Připraven je celodenní, zábavný i naučný program. Akci pořádá občanské sdružení Otisk, které v této oblasti působí a snaží se ji zvelebit.

"Na 9 stanovištích si s vašimi dětmi vyzkoušíte, co všechno byste měli znát a umět k přežití v přírodě. V ručních dílnách popustíte i s dětmi uzdu své tvořivé a kreativní fantazii a můžete si něco pořídit i v krámcích řemeslných výrobců. Shlédnete výstavu fotografií Za stromy roku z Nadace Partnerství. Určitě se zapojíte i do tvorby Stromu Života z přírodních materiálů i do kresby nekonečného obrazu, který bude na závěr akce spuštěn z rozhledny Bolfánek," zvou na akci pořadatelé, sdružení OTISK.

V průběhu akce bude přihlášena douglaska z arboreta Americká zahrada do ankety Strom roku 2016. Všechny děti se u stromu vyfotí. Připraven je také kulturní program, zatančí Marty Dance Klatovy a zahrají kapely Kaňky, NSK, The Greedies a Znouzectnost.

Info o oblasti najdete na stránkách občanského sdružení OTISK - www.otisk.org.

foto: OTISK

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství