Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Renault Austral, novinka ihned k odběru a za výhodnou cenu! V Auto CB v Plzni!

24.05.2023 9:28

Po velmi úspěšné Arkaně přišla francouzská automobilka Renault na trh s modelem Austral. Zakoupit ho můžete v Plzni na Slovanech, u autorizovaného prodejce vozů Renault v autosalonu Auto CB na Nepomucké třídě 119.

Auto CB _Renault (4)
austral2austral3austral4austral1Auto CB _Renault (3)Auto CB _Renault (4)Auto CB _Renault (6)Auto CB _Renault (5)

Tento vůz vás zaujme už při prvním pohledu, při projížďce pak oceníte praktičnost interiéru, výborný výhled z vozu, velikost, pohodlí i jízdní vlastnosti. My jsme pro vás Renault Austral otestovali v Auto CB. Tady si můžete vůz vyzkoušet i vy a rovnou si tohoto krasavce odvézt domů. A pozor nyní za velmi výhodnou cenu! Ale pospěšte si, jen do vyprodání zásob!

„Na skladové vozy Renault Austral máme v současné době velké slevy. Výše slevy je stanovena podle motorizace a výbavy. Nejlepší je přijít k nám do autosalonu na Nepomucké třídě 119 v Plzni, vůz si vyzkoušet a vybrat si z nabízených skladových vozů,“ říká vedoucí prodeje Renault Auto CB Luboš Kopecký s tím, že prodejní cena modelu Renault Austral bez slevy začíná na 770 000 Kč včetně DPH.

Renault Austral nabízí mild-hybridní benzinové pohony, navíc má toto SUV na svůj výkon relativně nízkou spotřebu. A to v dnešní době určitě oceníte.

Austral má i řadu vychytávek. „Například velký head-up displej, který vám umožní vidět informace a varování, aniž byste dali ruce pryč z volantu. Posuvnou opěrku s bezdrátovou nabíječkou mobilu nebo posuvnou zadní lavici, která umožňuje větší komfort pro cestující vzadu nebo si můžete ještě zvětšit už tak velký kufr,“ vyjmenovává Luboš Kopecký.

V současné době můžete s mimořádnou slevou zakoupit i další skladové vozy Renault v Auto CB. Jedná se o skladové vozy Renault Clio se slevou 30 tisíc, Arkana 80 tisíc nebo Captur 40 tisíc korun. Prodejní cena Renaultu Clio začíná na 353 000 Kč vč. DPH.

 

KONTAKT na prodejce:

 

AUTO CB s.r.o.
Nepomucká 119
326 00  Plzeň

Prodej nových vozů:

Tel. 377 666 667
E-mail: kopecky@autocb.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT