QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.04.2024 15:38

Plzeňský festival vína nalákal davy lidí - FOTKY

Stánky s tím nejlepším vínem z Moravy a Čech, široká nabídka street foodu, pěkné počasí, živá muzika a skvělá atmosféra. Tak to vypadalo v pátek a v sobotu v centru Plzně. Podívejte se na FOTKY!

Na Hracholuskách se utopil mladý muž, skočil do vody ze skály - FOTKY!

25.07.2016 19:11     25.07.2016 19:40

Skok z vysoké skály v pondělí večer do Hracholuské přehrady se stal osudným mladému muži. Po skoku ze skály utrpěl muž vážné zranění, kterým podlehl. Záchranáři už neměli šanci ho oživit.

IMG_5201
IMG_5194IMG_5196IMG_5201IMG_5204IMG_5207IMG_5208

K tragédii došlo v pondělí kolem 19. hodiny večer na Hracholuské přehradě v katastru obce Úlice. 

"Muž skočil do vody ze skály, bohužel si způsobil zranění neslučitelná se životem, lékař na místě konstatoval smrt," řekla QApu mluvčí záchranné služby Lenka Ptáčková.

Podle Václava Ondry z Vodní záchranné služby byl na místě vrtulník letecké záchranné služby, vodní záchranná služba a hasiči. "Vodní záchranná služba ani nezapočala resusictaci, protože 35letý muž utrpěl zranění hlavy neslučitelná se životem," uvedl Václav Ondra.

Na místě jsou rovněž hasiči a policie ČR. "Na místě lékař konstatoval smrt a na místo ohledání těla si vyžádal koronera," uvedla mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Muž měl po skoku ještě narazit do skály a způsobit si zranění. Kamarád ho údajně přesvědčoval, aby ze skály neskákal. 

V pondělí v podvečer oživovali záchranáři tonoucího muže také v Chotíkově. "V půl šesté večer vyjeli na žádost ZZS hasiči z CPS Plzeň Košutka do Chotíkova na pomoc při resuscitaci tonoucího. Při příjezdu na místo události se nacházel starší muž mimo bazén a byl oživován rodinnými příslušníky," uvedla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Hasiči ihned převzali resuscitaci a pokračovali v ní až do příjezdu záchranky, ta převezla muže do nemocnice.

Stále se hledá také muž na Kasejovicku, který zmizel v rybníku. Více zde.

foto: Hracholusky - čtenář QAP.CZ

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24