Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Indiáni doma porazili Litvínov v prodloužení - FOTKY

25.09.2015 20:13

V pátek 25. září přivítali indiáni celek Litvínova. Až v prodloužení dramatického zápasu o výhře indiánů rozhodl Marcel Hossa.

Foto Pavel Němeček (10)
Foto Pavel Němeček (1)Foto Pavel Němeček (2)Foto Pavel Němeček (3)Foto Pavel Němeček (4)Foto Pavel Němeček (5)Foto Pavel Němeček (6)Foto Pavel Němeček (7)Foto Pavel Němeček (8)Foto Pavel Němeček (9)Foto Pavel Němeček (10)Foto Pavel Němeček (11)Foto Pavel Němeček (12)Foto Pavel Němeček (13)Foto Pavel Němeček (14)

V rámci pátého kola hokejové Tipsport extraligy přivítali v pátek 25. září doma plzeňští indiáni celek HC Verva Litvínov.

Utkání, které začalo velmi pozvolně, až nudně se nakonec proměnilo ve skutečné drama. První třetina žádnou branku nepřinesla a to i přesto, že oba celky si vyzkoušely přesilovou hru. Své šance ale využít nedokázal ani jeden ze soupeřů.

To ve druhé třetině se doslova rozjel Litvínov a po ní na ukazateli skóre svítil stav 0:3.  O dvě branky se postaral kanonýr Viktor Hübl, třetí branku přidal v závěru třetiny Rostislav Martynek.

To Plzeň si střihla svoji sólovku v posledním dějství, během kterého skóre Litvínova srovnala tak, že nakonec bylo za stavu 3:3 nutné prodloužení. Za indiánský celek se trefili Moravčík, Kubalík a Pulpán. V prodloužení o výhře indiánů rozhodl Marcel Hossa.

HC Škoda Plzeň - HC Verva Litvínov 4:3 po prodl. (0:0, 0:3, 3:0 - 1:0)

FOTO: Pavel Němeček

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství